Rabatter för dig som hund- och kattägare 2023

Hej, Marcus här! Jag vet att det kan vara dyrt med djurfoder och tillbehör. Jag betalade själv omkring 2200 kronor per månad för mina två hundar. Därför har jag samlat bra rabatter för hund- och kattägare. Klicka på knapparna för att låsa upp rabattkoderna och shoppa dina hund- och kattprodukter till ett lägre pris!

25% rabatt

Använd kod: NY25. Gäller dig som ny kund.

Upp till 25% rabatt

Rabatter på foder & tillbehör uppdateras löpande.

Denjodogs rabatt

10% rabatt

Ange kod: DENJOD10

Schäfer

Min fina schäfer Affi! Affi äter Grass-fed lamb från buddypetfoods. Jag prenumerar på fodret och får hem det varje månad med 10% rabatt.

Disclaimer för kampanjkoder

Produkternas rea och kampanjkodernas giltighetstid kan ha utgått. Vi gör vårt bästa för att hela tiden hålla sidan aktuell med den senaste informationen men kampanjkoderna kan i värsta fall ha slutat att gälla. Länkarna till butikerna är annonslänkar vilket innebär att vi på petbud.se kan erhålla en ersättning om ni väljer att handla i respektive butik. Du som besökare påverkas inte av dessa annonslänkar.